НОВИНИ

"Партизан" срещу "Черноморец" (Балчик) в полуфиналите за купата на АФЛСъперник на "Партизан" (Червен бряг) в полуфиналната среща в турнира за купата на Аматьорската Футболна Лига (АФЛ) ще бъде тимът на "Черноморец" (Балчик). Това отреди жребият, изтеглен по време на редовното заседание на Управителния съвет на АФЛ, проведено вчера в Пловдив, информира сайтът zona90.com.

Победителите в зоните Северозапад и Североизток ще премерят сили следващата сряда (06.04), от 16:00ч., като към момента няма яснота къде ще бъде играна срещата. В края на миналата година се появи информация, че мачовете от финалната четворка ще бъдат играни на националния стадион "Васил Левски" в столицата, но това не бе потвърдено на вчерашното заседание на управата на лигата. Съгласно правилника, в полуфиналната фаза на турнира, терените, които домакинстват мачовете трябва да бъдат неутрални и да отговарят на условието да се намират на еднакво отстояние от двете населени места, излъчили свои представители в съответната среща.

В другата полуфинална среща, отборът на "Септември" (София) ще играе срещу победителя във финала на зона Югоизток, противопоставящ днес отборите на ОФК "Несебър" (Несебър) и ФК "Асеновец" (Асеновград). Този полуфинал е насрочен за 20.04.2016г.

В интервю за официалния сайт на "Партизан" (Червен бряг) помощник треньорът Велислав Иванов определи съперника от Балчик за фаворит за спечелване на двубоя. Убедителните игри в последните мачове на "Партизан" обаче го карат да вярва във възможностите на състезателите - не само да се противопоставят сериозно на "Черноморец", но дори да достигнат до финалния мач в турнира.

 

Share

С ПОДКРЕПАТА НА

ПАРТНЬОРИ

СНИМКИ

ВИДЕО РЕПОРТАЖИ