НОВИНИ

Канал 3 ще предава пряко полуфинала с "Черноморец" (Балчик)Утрешната полуфинална среща в турнира за купата на АФЛ, противопоставяща тимовете на "Партизан" (Червен бряг) и "Черноморец" (Балчик) ще бъде предавана пряко по националния телевизионен канал "Канал 3". Ръководството на телевизията е предпочело двубоя на "Партизан" пред другия полуфинален мач, в който един срещу друг ще се изправят отборите на ОФК "Несебър" (Несебър) и "Септември" (София). 

Треньорът на "Партизан" Григор Петков заяви, че настроението сред играчите е приповдигнато, въпреки пропуснатите възможности за победи в последните 2 кръга от шампионата в Северозападната В група. Единствено Кирил Вълов има здравословни проблеми преди мача с "балчиклии", но според Петков полузащитникът ще бъде възстановен и ще вземе участие в срещата. Притесненията на опитния треньор са продиктувани от проблемите в офанзивен план. В последните 2 шампионатни мача, играчите на "Партизан" не успяха да реализират нито едно попадение във вратите на ОФК "Левски 2007" (Левски) и "Ювентус" (Малчика). Това е и причината в последните тренировки "спецът" да наблегне на тактически упражнения, целящи усъвършенстване на играта в завършващата фаза.

На обратния полюс се намира "Черноморец" (Балчик). Представителят на Североизточната зона е лидер в класирането в своята група и вече е сигурен участник в Б група през следващия сезон. Отборът спечели убедително последния си шампионатен мач, в който негов съперник беше съставът на "Суворово". Срещата завърши при резултат 3:0, а балчиклии имаха възможност да нанесат и много по-тежко поражение на своя опонент. В интервю за сайта "Зона90", старши треньорът на "Черноморец" Георги Иванов - Геша заяви, че е разучил добре "Партизан" и очаква тимът му да спечели срещата и да се класира за финалния мач в турнира. Единственият проблем пред специалиста е изборът на стартов състав. За първи път от началото на сезона Иванов може да разчита на всички свои играчи, но силното представяне на заместниците на контузените до скоро състезатели затруднява сериозно избора му. 

Прякото предаване на утрешната среща, която ще бъде играна на стадион "Локомотив" в град Дряново, ще започне в 16:00ч. Можете да гледате срещата и в интернет, на адрес: www.kanal3.bg/live .

 

Share

С ПОДКРЕПАТА НА

ПАРТНЬОРИ

СНИМКИ

ВИДЕО РЕПОРТАЖИ