НОВИНИ

Голът на Калоян Тодоров спечели вота на зрителите в класацията на Канал 3 за най-зрелищен гол

 

Първият гол на "Партизан" (Червен бряг) в дербито с "Ботев" (Луковит) от първия кръг на тазгодишния шампионат в Северозападната В група спечели престижната класация на телевизионния канал "Канал 3" за най-зрелищен гол измежду всички през есенния полусезон в третия ешалон на българския футбол.

Попадението на Калоян Тодоров пребори сериозната конкуренция на други 9 красиви гола, като събра точно половината от гласовете на телевизионните зрители.

Изпълнението на играча на "Партизан" поведе в класацията от самото начало и водеше убедително през по-голямата част от времето на протичане на анкетата, но 3 дни преди края на гласуването изненадващо отстъпи лидерството си на гола на втория в крайното класиране Йордан Йовчев (ФК Велбъжд). Само няколко часа бяха необходими на зрителите отново да върнат водачеството на попадението на "Партизан", като от този момент до края на надпреварата, преднината се увеличи с 13% за крайния резултат в гласуването:

1. Калоян Тодоров Партизан (Червен бряг) - 1223 гласа (50%) - Партизан (Червен бряг) 4:1 Ботев (Луковит)
2. Йордан Йовчев Велбъжд (Кюстендил) - 894 гласа (37%) - Струмска слава - Велбъжд (Кюстендил)
3. Виделен Сердарски Марица (Пловдив) - 155 гласа (6%) - Марица (Пловдив) - Несебър (Несебър)

ВИДЕО

 

Благодарим на всички фенове и приятели на "Партизан", които подкрепиха изпълнението на Калоян и им честитим победата в надпреварата.

 

Share

С ПОДКРЕПАТА НА

ПАРТНЬОРИ

СНИМКИ

ВИДЕО РЕПОРТАЖИ