НОВИНИ

Григор Петков отново поема "Партизан"

Григор Петков се завръща на треньорския пост в "Партизан" (Червен бряг). Новината бе потвърдена от председателя на УС на "Партизан" Ангел Стоянов.

Бившият треньор на "Локомотив" (София) и "Етър" (Велико Търново) поема поста за втори път през настоящия сезон. При първото му назначение, специалистът ръководи "червенобрежкия" тим само в 2 срещи, след което се оттегли поради семейни причини. За краткия период, в който Петков водеше "Партизан" през лятото, съставът показа сериозен напредък и очарова с играта си при впечатляващата победа над отбора на "Ботев" (Луковит) с 4:1 и равенството 2:2 при визитата на "Янтра" (Габрово). 

Досегашният старши-треньор на отбора Велислав Иванов ще продължи да заема треньорски пост в "Партизан", но вече като помощник на Григор Петков.

Едно е евентуалното ново попълнение в "Партизан" за старта на втория полусезон в шампионата. Това е бившият играч на "Видима-Раковски" (Севлиево) и "Спартак" (Плевен) Роберт Росенов. В същото време, трима основни играчи напуснаха тима в посока други отбори - Дилян Димитров ще играе през пролетта във втородивизионния "Ботев" (Враца), Калоян Тодоров премина в лидера в Северозападната В група - "Спартак" (Плевен), а Кирил Вълов ще играе в чужбина.

В първия "пролетен" кръг, "Партизан" гостува на "Ботев" (Луковит). Срещата е насрочена за 15.03.2015г., от 14:30ч.

 

Share

С ПОДКРЕПАТА НА

ПАРТНЬОРИ

СНИМКИ

ВИДЕО РЕПОРТАЖИ