НОВИНИ

"Партизан" спечели третото издание на турнира на Община Червен бряг [Видео]

 

Домакините от Партизан спечелиха за трети пореден път Купата на Община Червен бряг. В понеделник завърши третото издание на общинският футболен турнир. Във финала на надпреварата, футболистите на Партизан спечелиха много трудно след изпълнение на дузпи срещу Левски (Сухаче) с 4:3 и грабнаха купата. В продължение на седем футболни вечери 8 отбора се съревноваваха за Купата на Община Червен бряг. Финалът и мачът за 3-4 място се играха на 14 юли. В малкия финал отборът на РУ "Полиция" (Червен бряг) се наложи над Светослав (Лепица) и завърши на трето място.

В предварителната група отборът на Полицията надви Светослав (Лепица) с 3:1, а в следващите срещи полицаите победиха Ботев (Рупци) с 4:2, а тимът от Лепица се справи с Дреновец (Горник) с 2:0. В последните мачове от групата отборът на Полицията спечели срещу Дреновец (Горник) с 3:1, а Светослав (Лепица) победи Ботев (Рупци) с 2:1.

В другата група на първите две места завършиха бъдещите финалисти Партизан (Червен бряг) и Левски (Сухаче), а тимовете на Спартак (Койнаре) и Палфингер (Червен бряг) разпределиха другите две позиции и отпаднаха.

В полуфиналите полицаите допуснаха поражение от Левски (Сухаче) с 0:2, а Светослав падна от отбора на Партизан с 0:3. На финала зрителите на градския стадион станаха свидетели на изключително динамична игра, в която през двете полувремена отборите си размениха по един гол. След като в редовното време на мача те не се победиха, се стигна до изпълнението на дузпи за излъчване на крайния победител в турнира.

Герой на мача стана червенобрежкият страж Венци Христов. Благодарение на добрите му прояви той успя да спаси три от наказателните удари, с което изведе съотборниците си до трофея след краен резултат от 4:3.

Церемонията по награждаване на победителите се състоя минути след последния съдийски сигнал. Купата и медалите на отбора победител в турнира - Партизан (Червен бряг) връчи кметът на Общината Павлин Фильовски. Неговите заместници Мирослав Манов и Георги Петров наградиха съответно отборите класирани на второ и трето място.

Сребърните отличия бяха за тима на Левски (Сухаче), а трети в турнира завършиха футболистите, представители на отбор "Полиция".

ВИДЕО (ЕТА ТВ)

 

PlevenSport.eu

 

Share

С ПОДКРЕПАТА НА

ПАРТНЬОРИ

СНИМКИ

ВИДЕО РЕПОРТАЖИ