НОВИНИ

Партизан привлече Десислав Русев

 

Партизан (Червен бряг) привлече в състава си един от най-опитните български нападатели - Десислав Русев. Роденият в Плевен футболист ще бъде представен официално пред феновете на отбора в неделя, когато от 18:00ч. "Партизан" ще приеме на клубния си стадион гостуващия тим на "Ботев" (Луковит), в последна контрола преди началото на новия сезон в Северозападната В група.

Преди да премине в Партизан, 36-годишният Русев е носил екипите на Литекс (Ловеч), Спартак (Плевен), Спартак (Варна), Вихрен (Сандански), Видима-Раковски (Севлиево), Родопа (Смолян), Калиакра (Каварна), Локомотив (Мездра), Черноморец (Балчик), Бдин (Видин) и Академик (Свищов). 

Русев е носител на купата на България през сезон 2003/2004 с тима на Литекс (Ловеч), а сред успехите в кариерата му се нареждат още второто място в турнира за купата през сезон 2002/2003 и второто място в шампионата през сезон 2001/2002, и двата постигнати с екипа на "оранжевите" от Ловеч. С тима на Литекс нападателят има записани 5 мача в турнира за купата на УЕФА.

 

Share

С ПОДКРЕПАТА НА

ПАРТНЬОРИ

СНИМКИ

ВИДЕО РЕПОРТАЖИ