НОВИНИ

ФК "Червен бряг" спечели първата си контролна среща за 2010 г.

Отборът на ФК "Червен бряг" разгроми намиращия се на 3-то място в А ОФГ - Враца тим на "Орел 19"(Оряхово) с 5:2. В първата контролна среща за 2010 година, старши треньорът Илиян Здравков изпробва почти напълно променен състав, в сравнение с този, който изигра есенния полусезон в Плевенската А ОФГ. В срещата участие взеха 9 нови попълнения от отбора на Ботев(Луковит), както и 1 попълнение от отбора на ФК "Пордим".

През първата част, отборът на "Червен бряг" поведе с 2:1 след голове на Калоян Сашев('10) и Георги Георгиев('39), а през второто полувреме Здравков извърши 8 смени, благодарение на които играта на тима се освежи и само в рамките на 10 минути резултатът бе покачен до 5:1 след голове на централния нападател Калоян Сашев('64, '71) и юношата Светлин Христов('74). Гостите успяха да намалят резултата в самия край на срещата, когато ветеранът Илиян Илиев реализира доста спорен 11-метров наказателен удар, отсъден за нарушение, извършено от вратаря на домакините Ивайло Славков.

ФК "Червен бряг" ще стартира  още пролетния полусезон с гостуване на намиращия се в челото на класирането отбор на "Ювентус"(Малчика). Срещата ще се играе на 6 март(събота) от 15 ч. на стадиона в Малчика.

Share

С ПОДКРЕПАТА НА

ПАРТНЬОРИ

СНИМКИ

ВИДЕО РЕПОРТАЖИ