НОВИНИ

ОФК Червен бряг пожали домакините от ФК "Дреновец"
ОФК Червен бряг спечели гостуването си на тима на ФК "Дреновец" с 3:0. Две попадения за гостите отбеляза Георги Георгиев('1, '46), а едно добави централният нападател Калоян Сашев('76). Освен с изключителното грубата игра на домакините от "Дреновец", срещата ще се запомни и с големия брой създадени чисти голови положения, които отборът на ОФК "Червен бряг" не успя да реализира. В крайна сметка, вместо с резонен двуцифрен резултат, футболистите на червенобрежкия тим се поздравиха само с класическа победа.

С контузии от днешната среща са централните бранители Тихомир Боцов и Васил Василев, както и халфовете Драгомир Петров и Петко Кръстев. Всички те са под въпрос за домакинството срещу тима на "Чавдар"(Бръшляница). Двубоят е от последния кръг на Плевенската А ОФГ и е ще бъде игран тази сряда(26.05) от 18ч. на Градския стадион в Червен бряг.

Ръководството на ОФК Червен бряг кани всички привърженици на тима да посетят срещата, за да изпратим заедно един сравнително успешен първи сезон след възстановяването на общинския клуб. Сезон, в който поставените от старши треньора Илиян Здравков цели бяха постигнати, и който ни кара да бъдем оптимисти за бъдещето на отбора.

Share

С ПОДКРЕПАТА НА

ПАРТНЬОРИ

СНИМКИ

ВИДЕО РЕПОРТАЖИ