НОВИНИ

Преди старта: Ръководството на "Партизан" търси спонсори

 

В навечерието на новия футболен шампионат, ръководството на "Партизан" (Червен бряг) продължава кампанията си по набиране на спонсори на футболния клуб.

Въпреки доброто представяне на отбора през последните сезони, ръководителите срещат сериозни затруднения с подсигуряването на бюджета на клуба. Това е причината представители на ръководството да се обърнат към всички загрижени за бъдещето на отбора лица и организации, с призив за подпомагане на "Партизан".

Всеки, който желае да допринесе за развитието на отбора и продължаването на дългогодишните традиции на червенобрежкия футбол и червенобрежката футболна школа, може да се свърже с председателя на УС на "Партизан" Ангел Стоянов (тел. 0898 708150) за да получи повече информация относно потребностите на клуба и механизмите, по които може да се предостави помощта.

Напомняме Ви, че със стартирането на съвместната дейност между БФС и ТВ Канал 3, срещите от Северозападната В група влизат в програмата на телевизионния канал и така ще станат достояние на футболните фенове в цялата страна. Още в 1-ия кръг, телевизията ще предложи пряко излъчване от градския стадион в Червен бряг, където в неделя (17.08), от 18:00ч, един срещу друг ще се изправят тимовете на "Партизан" и "Ботев" (Луковит), като по този начин ще бъде осигурена удобна възможност за рекламиране на бизнеса в национален ефир.

 

Share

С ПОДКРЕПАТА НА

ПАРТНЬОРИ

СНИМКИ

ВИДЕО РЕПОРТАЖИ