НОВИНИ

"Партизан" започва подготовка на 27-ми януари, Стефан Христов близо до трансфер в "Любимец"

 

Отборът на "Партизан" (Червен бряг) ще започне подготовка за втория дял на шампионата в Северозападната В група на 27.01 (понеделник). В първото занимание на "червенобрежкия" тим, насрочено за 16:00ч., на терените на градския стадион в Червен бряг.

Ръководството на "Партизан" продължава да работи по селекцията, като в момента се търсят играчи на позициите централен защитник и ляв краен защитник. Вече има набелязани футболисти, с които се водят преговори. Освен евентуалните нови попълнения, на първата тренировка се очаква да присъстват и четирима от юношите на клуба - вратарят Цветомир Георгиев и полевите състезатели Радослав Дановски, Момчил Стоянов и Димитър Димитров.

По всяка вероятност, подготовка с отбора няма да започнат защитниците Георги Петков и Иво Върбанов. Първият пропуска старта на подготвителния период заради здравословни проблеми, а вторият си търси нов тим в чужбина.

Голямата новина от последните седмици е възможното преминаване на централния нападател Стефан Христов в тим от елита. Голмайсторът на миналогодишния шампионат кара пробен период в отбора на "Любимец", а след изкараните 2 седмици с тима на Войн Войнов, логично се увеличиха спекулациите за почти сигурен трансфер.

По време на подготвителния период, съставът на "Партизан" ще изиграе контроли с отборите на "Мизия 2005" (Кнежа), "Ботев" (Луковит) и "Локомотив" (Мездра).

 

Share

С ПОДКРЕПАТА НА

ПАРТНЬОРИ

СНИМКИ

ВИДЕО РЕПОРТАЖИ