НОВИНИ

Прекратиха приятелския мач с "Ботев" (Луковит) [Видео]

 

Приятелската среща между тимовете на "Ботев" (Луковит) и "Партизан" (Червен бряг) бе прекратена минута преди изтичането на редовното време, при резултат 2:1. Повод за решението на главния съдия бе навлизането на терена и опитът за физическа саморазправа на фенове на домакините с полузащитника на "Партизан" Мартин Велев.

Преди да се стигне до ексцесиите на стадион "Христо Ботев", двата отбора изиграха добър мач, а домакините от "Ботев" на два пъти повеждаха в резултата. Между двата гола на "луковитския" тим, Мариян Маринов успя да отбележи единственото попадение за "Партизан".

В 89-та минута на мача, след грубо нарушение срещу Мартин Велев, потърпевшият потърси обяснение за грубата игра на своя опонент, което разгневи феновете по трибуните. Трима от привържениците на "Ботев" навлязоха на терена и нанесоха няколко удара върху играча на "Партизан", преди да бъдат "озаптени" от футболистите на двата отбора.

След сблъсъка, главният съдия предпочете да не подновява играта и прекрати срещата.

ВИДЕО

 

Това бе втора среща между двата тима, в рамките на 5 дни. По-рано през седмицата, "Ботев" спечели първата от серията контроли с резултат 3:2. Тази сряда (19.02), "Партизан" ще приеме "Ботев" в трета проверка между двата отбора.

 

Share

С ПОДКРЕПАТА НА

ПАРТНЬОРИ

СНИМКИ

ВИДЕО РЕПОРТАЖИ