НОВИНИ

"Партизан" привлече Цветан Петров от "Спартак" (Плевен)

Ръководството на "Партизан" (Червен бряг) привлече първото ново попълнение в състава след зимната пауза. В края на миналата седмица спортно-техническият щаб на "червенобрежкия" клуб договори условията си с полузащитника на плевенския "Спартак" Цветан Петров, който бе представен официално на съотборниците си на днешната, първа за годината тренировка.

Цветан Петров е юноша на "Червен бряг", а след напускането на родния клуб почти цялата му кариера преминава в плевенски тимове, като освен за "Спартак", 30-годишният халф се е състезавал още и за отборите на "Белите орли" и "Сторгозия". Освен по родните терени, полузащитникът е играл и зад граница - в австрийската регионална лига, където се състезава в продължение на 1 сезон. През последните години Петров се превърна в един от основните футболисти на "Спартак" (Плевен) и допринесе изключително много за завръщането на отбора в професионалния футбол.

С привличането на опитния полузащитник, старши треньорът Илиян Здравков намери много удачно решение на сериозния проблем, който се прояви след преминаването на Дилян Димитров в състава на "Ботев" (Враца). Очаква се именно Петров да заеме позицията на бившия капитан, а с безспорните си лидерски качества халфът се явява и един от основните претенденти за пoeмането на капитанската лента.

По-рано днес отборът на "Партизан" проведе първото си занимание за 2013 година. В тренировката се включиха и петима от юношите на "червенобрежкия" клуб - Цветомир Георгиев, Димитър Димитров, Светлин Петров, Радослав Дановски и Момчил Стоянов. Утре отборът ще тренира на тренировъчния терен на градския стадион в Червен бряг, а до края на седмицата са предвидени и занимания в спортната зала в града.

 

Share

С ПОДКРЕПАТА НА

ПАРТНЬОРИ

СНИМКИ

ВИДЕО РЕПОРТАЖИ