НОВИНИ

"Партизан" и "Ботев" (Луковит) не се победиха

 

Тимът на "Партизан" (Червен бряг) изигра пореден силен мач срещу състава на "Ботев" (Луковит), но отново не съумя да го победи. Третата от поредицата контроли между двата тима, играни в рамките на 7 дни, завърши при резултат 2:2, а головете за "червенобрежкия" клуб отбелязаха Елин Петков и Стефан Василев.

И в днешния мач, както и в предходните контроли, играчите на старши треньора Илиян Здравков предложиха качествен футбол и владееха повече топката, но отново допуснаха отпускане в края на срещата, което позволи на гостите да достигнат до добър резултат.

През първата част Елин Петков реализира за 1:0 в полза на "Партизан", а до края на полувремето домакините пропуснаха на 4 пъти да увеличат преднината си.

В началото на второто полувреме гостите стигнаха до изравнителен гол, след като реализираха наказателен удар, отсъден за игра с ръка на защитника Цветослав Игнатов.

"Червенобрежкият" тим отново поведе в резултата в 73-та минута, когато Петьо Славчев асистира на Стефан Василев.

До края на срещата домакините "пропиляха" нови 3 положения за гол, за да се стигне до 86-та минута на мача, когато играчите на "Ботев" вкараха изравнително попадение, фиксирайки крайния резултат в мача - 2:2.

Следващата контролна среща на "Партизан" е срещу тима на "Чавдар" (Бяла Слатина). Тя ще бъде играна в събота (22.02), от 14:00ч., на стадион "Чавдар" в Бяла Слатина.

Share

С ПОДКРЕПАТА НА

ПАРТНЬОРИ

СНИМКИ

ВИДЕО РЕПОРТАЖИ